top of page

Сезонні зміни

Друзі! Раді повідомити, що в роботі ГО «Майстерня твоїх Мрій» відбулися деякі зміни😯 Відтепер ми надаємо перевагу творчим проектам, що не створюються в стінах. Прикладом такого є наше музичне відео «Світ можна змінити» https://youtu.be/s0w4nFz6f4Y, яке зібрало вже майже 4 тис. переглядів на YouTube🎯

Та в даний час за адресою Гризодубової, 38 ви та діти зможуть знайти для себе багато цікавого:

⭐ СКЄ Єдінсть💪 https://www.facebook.com/ednist.ske. З понеділка по п’ятницю на базі клубу проходять наступні тренувальні практики:

4-5 років - гімнастика для дітей; 6-14 років - вільная боротьба; 9-15 років, 16+ - бразильське джиу джитсу; 7-10, 11-17 років, 18+ - таїландський бокс (діти); 17+ - ММА

Також завдяки клубу діти можуть відвідувати зустрічі з вивчення АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ👩‍🏫!

⭐ Тренінговий центр «Єва»🌺https://www.facebook.com/groups/121502241763653. Зустрічі проходять у понеділок о 14:00 і в субботу о 13:00. Вже багато років методика колективного обговорення допомагає жінкам і чоловікам у саморозвитку та становленні особистості. Центр практикує відкриті семінари, лекції та індивідуальні консультації для психологічної підтримки.

Розклад семінарів на 2018-2019 рік:

Жовтень. "Для чого потрібна любов до себе?" Листопад. "Жінка та гроші" Грудень. "Не ломайте себе" (про межі) Січень. "Навчись мріяти" Лютий. "А я інша" (про відмінності статей) Березень. "Краса всередині чи зовні?" Квітень. "Правильне звертання дорівнює розуміння" Травень. "Хто я?" (роль жінки у суспільстві) Червень. "Пізнай себе" (жіночність)

⭐ ОО БО «Агапе Україна»🤲https://www.facebook.com/agape.ukraine. Займається просвітницькою діяльністю на міністерському рівні. Поточні проекти організації «Підготовка до подружнього життя» для підлітків та «Тато Клуб» для батьків.


ВАЖЛИВО
Останні новини
bottom of page